, , , , ,

15 anys de Fundación Utopía

(Cat) La Fundación Utopía celebra, aquest 2022, quinze anys de trajectòria. Una de les primeres accions per celebrar aquest aniversari serà una jornada online Catalunya – Guatemala, que se celebrarà el dissabte 18 de juny, a les 10h de Guatemala (18h de Catalunya) i que comptarà amb la participació de persones i personalitats que han format part d’aquesta aventura.

Aquesta jornada és una oportunitat de retrobar-nos, d’enfortir els vincles i de conèixer les bones pràctiques de les persones facilitadores d’EFCI – Escola de Facilitadors de la Creativitat i la Innovació, que va ser una part important per la multiplicació de la metodologia i de la qual actualment fem ús en totes les nostres iniciatives i projectes que desenvolupem en pro dels drets humans i del desenvolupament humà sostenible a través de la creativitat, la cultura i la innovació com a eines de transformació amb els col·lectius amb qui treballem.

Projectes com Mujeres Emprendedoras Nahualá i Sembrant Esperança – Prevenció de la Malnutrició Infantil, encapçalen els projectes de Cooperació Internacional que es realitzen a Guatemala, i durant aquesta jornada en coneixerem la situació actual, així com els reptes que els col·lectius de dones i infants, han de superar en aquest procés d’enfortiment.

Amb aquesta acció, volem agrair l’aportació de totes i cadascuna de les persones que han format part d’aquesta gran família i que durant aquests 15 anys han col·laborat en l’observació, creació, investigació i realització de les accions enfocades a l’ús de la creativitat i la innovació com a motors de transformació i canvi social.

 

(Cast) La Fundación Utopía celebra, este 2022, quince años de trayectoria. Una de las primeras acciones para celebrar este aniversario será una jornada online Cataluña-Guatemala, que se celebrará el sábado 18 de junio, a las 10h de Guatemala (18h en Catalunya) y que contará con la participación de personas y personalidades que han formado parte de esta aventura.

Esta jornada es una oportunidad de reencontrarnos, de fortalecer los vinculos y de conocer las buenas prácticas de las personas facilitadoras de EFCI – Escuela de Facilitadores de la Creatividad y la Innovación, que ha sido una parte importante para la multiplicación de la metodología y de la que actualmente hacemos uso en todas nuestras iniciativas y proyectos que desarrollamos en pro de los derechos humanos y del desarrollo humano sostenible a través de la creatividad, la cultura y la innovación como herramientas de transformación con los colectivos y las personas con quien trabajamos.

Proyectos como Mujeres Emprendedoras Nahualá y Sembrando Esperanza – Prevenció de la Malnutrición Infantil, representan los proyectos de Cooperación Internacional que se realizan en Guatemala, y durante esta jornada conoceremos su situación actual, así como los retos que los colectivos de mujeres e infancia, tienen que superar durante este procesos de fortalecimiento.

Con esta celebración, queremos agradecer la aportación de todas y cada una de las personas que forman, y han formado parte, de esta gran familia y que durante estos 15 años, han colaborado en la observación, creación, investigación i realización de las acciones enfocadas al uso de la creatividad y la innovación como motores de transformación y cambio social.