3a Jornada de Participació de la Xarxa d’Entitats Plataforma Educativa

El passat dijous 23 de maig vam omplir la sala d’actes de Torre Jussana (Centre de Serveis a les Associacions, Barcelona) amb més d’un centenar de participants a la 3a Jornada de Participació de la Xarxa d’Entitats Plataforma Educativa. Hi havia representants dels diferents territoris de Resilis, Astres, Gentis, Utopia, Oficines, Equips Transversals i Eina Activa.

Per a escalfar motors, vam passar el vídeo amb la veu dels joves de més de 20 serveis que han opinat sobre el Pla Estratègic. L’acte central el va protagonitzar l’aparició en públic per primera vegada del portal de participació de l’Entitat. Els tècnics d’Eral Group van facilitar la demostració pràctica d’una experiència de participació. Aquesta va ser treballada per 9 grups i tenia com a objectiu l’organització del concurs artístic de Nadal. Amb la demostració de la recol·lecta de dades es va poder visualitzar les potencialitats de l’eina telemàtica.

La Jornada va cloure’s amb unes paraules del Director General agraint la feina feta per tots els serveis i l’empenta de totes les persones participants a l’hora de construir de manera conjunta el camí cap a la felicitat compartida. Finalment, el berenar va ser l’espai que permeté a tothom acabar de conèixer-se abans de donar per finalitzat l’acte.

Des del Grup Motor de Participació us volen agrair la vostra col·laboració i animar-vos a continuar participant!