Més de 400 persones assisteixen a Fira Àgora

La Fira, celebrada a la Casa de Cultura d’Ulldecona, va comptar amb la presència de 27 expositors, 4 conferències i un concert.


 

El passat dissabte 11 de maig es va celebrar la segona edició de la Fira Àgora, la fira de l’economia social i cooperativa de les Terres de l’Ebre, que es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ulldecona i on 27 projectes del territori van mostrar els seus productes a tots els assistents de la fira.

Durant tot el dia va haver-hi conferències tractant temes de l’economia social com les cooperatives creades a les Terres de l’Ebre a través de l’Ateneu Cooperatiu o els professionals sense ànim de lucre, ja a la tarda es va realitzar la xerrada sobre sobirania alimentaria amb la presència de Mariano Bueno i per finalitzar el cicle de conferències, Som Energia i el TESAT van presentar els seus projectes relacionats amb el consum d’energia renovable.

Unes 400 persones es van passejar durant tota la jornada, en una fira que també va comptar amb la presència de diversos foodtrucks i una cervesera artesana que van amenitzar el final de festa amb el concert en directe del grup d’Ulldecona, Culs Cults.

Abans però també hi va haver espai per als més menuts amb tallers, contacontes i la participació de personatges de Star Wars que van fer un recorregut per tota la fira i uns 55 participants de les iniciatives van prendre part del dinar popular celebrat al mateix Ajuntament d’Ulldecona.

La segona edició de Fira Àgora consolida el paper de l’Ateneu com a referència dins del món de l’economia social a les Terres de l’Ebre.